MICROBLADING

Let op: check het tijdelijk aanbod 'Bring your girls' bij tabblad 'Tarieven'

Wat is MICROBLADING?

Mooi gevormde en volle wenkbrauwen zijn de ultieme blikvangers van een moderne look! Heb je al eens gehoord van de nieuwste trend MICROBLADING?

Het is een relatief nieuwe semi-permanente make-up (semi-PMU) techniek, waarmee je erg mooie en volle wenkbrauwen kunt creeren. Met MICROBLADING kun je volledige wenkbrauwen creeren, maar de techniek kan ook worden toegepast om delen van de wenkbrauw te corrigeren. 

Het effect van MICROBLADING is fantastisch en ook langdurig, maar niet permanent met als voordeel dat je niet voor altijd vast zit aan de gezette wenkbrauwen.

MICROBLADING wordt ook wel 'PMU hairstrokes' of '3D-hairstrokes' genoemd, maar Studio Magnifique werkt volledig volgens de gepatenteerde en gecertificeerde PhiBrows methode.

 

Hoe gaat onze MICROBLADING behandeling in zijn werk?

Onze speciaal opgeleide en gecertificeerde PhiBrows Artist (Meryam) tekent met een manuele pen met daarin 12 ultrafijne steriele naaldjes op een rij (vandaar ook 'blading') zeer nauwkeurig en handmatig de haartjes. De naaldjes worden in de PhiBrows pigmenten gedoopt en vervolgens worden deze pigmenten in een vegende en vloeiende beweging aangebracht in de opperhuid. Er worden met deze speciale techniek kleine zogehete hairstrokes gezet, welke echte haartjes nabootsen en nauwelijks van echt te onderscheiden zijn voor een zeer natuurlijk effect. Doordat de haartjes een voor een worden getekend, is het een specialistische en zeer nauwkeurige behandeling waar de tijd voor genomen moet worden. De volledige eerste behandeling (intake, meten, shapen, epileren, hairstrokes) neemt ongeveer 2 uur in beslag, de bijbehorende nabehandeling (een 'touch-up' is inbegrepen bij de prijs) duurt ongeveer 1 uur. 

Uiteraard zijn wij GGD gecertificeerd met een vergunning vanuit GGD West-Brabant voor behandelingen in semi-permanente make-up (o.a. Microblading). Zo ben je er zeker van dat we alle strenge regels en richtlijnen voor hygiene en veiligheid zorgvuldig naleven, dit alles volledig voor jouw welzijn. 

 

Wat is PhiBrows?

Er bestaan vele verschillende methodes en technieken onder de noemer MICROBLADING. We werken bij Studio Magnifique volledig volgens de gepatenteerde en gecertificeerde PhiBrows methode, omdat dit de meest uitgebreide en natuurlijke manier is van MICROBLADING. De PhiBrows organisatie hanteert erg hoge kwaliteitsnormen en werkt alleen met bewezen topproducten, waardoor het resultaat van een zeer hoog kwaliteitsniveau is. Bij de PhiBrows methode wordt de vorm van de wenkbrauwen aangepast aan je eigen gezichtsvorm, afstand van de ogen en afmetingen in het gezicht.

PhiBrows is daarom ook de meest uitgebreide techniek op het gebied van MICROBLADING. Door de strenge toelatingseisen is het vereist dat er de werkwijze en producten van PhiBrows gehanteerd worden. De PhiBrows methode en tools zijn zorgvuldig ontworpen om hun getrainde artiesten te helpen bij het produceren van zeer nauwkeurige, perfecte symmetrische wenkbrauwen die optimaal passen bij de vorm van het gezicht.

Meryam is bij een door PhiBrows erkend instituut (PhiAcademy) opgeleid en gecertificeerd tot PhiBrows Artist. PhiBrows is de hoogste standaard op het gebied van MICROBLADING. Laat je wenkbrauwen (en dus je gezicht) niet verpesten door een slechte behandeling!

 

Voordelen van MICROBLADING:

  • Tijdwinst: Je bespaart dagelijks veel tijd, omdat je niet iedere ochtend je wenkbrauwen hoeft te shapen en opmaken
  • Kleine investering: Je bespaart regelmatig geld dat niet meer uitgegeven hoeft te worden aan make-up of de schoonheidsspecialist
  • Gemak: Je hoeft ongeveer 1 tot 2 jaar nauwelijks meer naar om te kijken naar je wenkbrauwen. Er komt een mooie en goede vorm in de wenkbrauwen, waardoor je gemakkelijk elk haartje die onder de vorm uitkomt kunt weg epileren
  • Natuurlijke schoonheid: Natuurlijke volle wenkbrauwen laten je gezicht extra spreken en geven je ogen meer expressie! Verder zit je niet voor altijd vast zit aan de gezette wenkbrauwen, omdat het geen permanente make-up betreft. 
  • Jeugdig effect: Met wenkbrauwen die je gezichtsvorm en botstructuur complimenteren, zul je er jaren jonger uitzien. 
  • Onzichtbaar: Dankzij de natuurlijke en handmatige techniek, is het resultaat niet van echt te onderscheiden en zal niemand zien dat je semi-permanente make-up hebt. Daarnaast heb je geen last meer van uitgelopen make-up tijdes het sporten, sauna of zwemmen.
  • Huidvriendelijk: Minder agressief voor de huid dan permanente make-up (tatoeeren van de wenkbrauwen met een elektrisch apparaat), waardoor de huid sneller geneest en je minder last hebt van zwellingen of irritaties.